Avrion event-web-IT-log

Izrada web trgovine - izrada webshopa

Po mjeri korisnika

Izrada webshopa je za nas zadatak kojem pristupamo po mjeri korisnika. Zato je nužno veliku pažnju posvetiti predrazvojnoj fazi tj. određivanju ciljeva klijenta.

Pregledan i upotrebljiv

Smatramo da dobar i pregledan dizajn su osnova webshopa. Međutim vrlo je bitno pravilno kategorizirati proizvode i postaviti filtere kako bi posjetitelji lakše pronašli proizvod koji traže.

Vidljivost u tražilicama

Ispravno podešeni parametri SEO optimizacije trebali bi vas prikazati u rezultatima pretrage, a samim time i smanjiti sredstva za marketing.

Svaka naša web trgovina ima uključene dodatne značajke kako biste kvalitetnije prikazali svoje proizvode na Internetu.
Webshop tj. online trgovinu je moguće implementirati kao dodatnu funkcionalnost na već postojeću web stranicu. Izrada web shopa zahtijeva poštivanje određenih procesa kako bi finalni proizvod bio jednostavan za korištenje, upotrebljiv, pregledan i naravno kako bi se kao investicija isplatio kroz povećanje prometa. Zato je nužno veliku pažnju posvetiti predrazvojnoj fazi tj. određivanju ciljeva klijenta.

Sve to treba pratiti dizajn kojeg je potrebno prilagoditi ciljanoj publici vodeći računa o vizualnom identitetu klijenta. Veliku ulogu ima pregled i kategorizacija artikala koje je potrebno planirati također u predrazvojnoj fazi. Obratite pažnju na kvalitetu fotografija koje predstavljaju vaši proizvodi jer slika govori tisuću riječi, a amaterska fotografija može naškoditi i odličnom artiklu.
Planiranje troškova kao što je online plaćanje i marketinške aktivnosti za promicanje Vašeg web shopa su izuzetno bitne stavke u financijskom planu jer vjerujemo da Vam je povrat investicije i povećanje prometa temelj cijelog projekta.

Cijena izrade web shopa ovise o mnogo faktora pa Vas molimo da nas kontaktirate putem forme niže kako bismo vam predočili korektnu ponudu. Cijena izrade web shopa je povoljnija ukoliko kreiramo vašu novu web stranicu koja u startu sadrži web shop funkcionalnost.

Implementacija web shop rješenja s naplatom proizvoda ili usluga putem kreditnih ili debitnih kartica:

Ako želite na Vaš web shop implementirati navedenu mogućnost potrebno je izvršiti slijedeće predradnje:

  1. Potrebno je s bankom tj. kartičarskom kućom ugovoriti prihvat kreditnih kartica na koju će Vam stizati uplate umanjene za iznos provizije kartičarske kuće.
  2. Mi implementiramo na web shop tzv. „payment gateway“. tj. komponentu koja će klijenta nakon odabranih proizvoda ili usluga preusmjeriti na sigurne stranice za naplatu tj. „payment gateway sustava“.
 

Nedostaju vam dobre fotografije?

Možemo vam ponuditi pristup bazama od preko 1.000.000 fotografija
s pravom komercijalne upotrebe za koje plaćamo pretplate.
dodatne-znacajke-webshop

Dodatne značajke? Može, naravno!

Postoje li dodatni troškovi ?

Da, postoje.
Osim marketinga koji je gotovo obavezan nakon pokretanja webshopa, tu je još i trošak hostinga. Naime webshop ne može ispravno raditi na klasičnom hostingu od 60-tak €/godišnje. Potreban vam je izdvojen hosting paket čija cijena počinje na 35€/mjesečno. Ako se odlučite na kartično plaćanje na rate tada je potrebno izdvojiti i oko 30€/mjesečno za Payment gateway sustav. Također webshop je potrebno nadzirati i održavati kako biste bili sigurniji od mogućih prijetnji. Cijena održavanja ovisi o više parametara.

dodatni-troskovi-webshopa

Upit za izradu webshopa